Kevätpäivät

Kevätpäivillämme on vieraillut viime vuosina noin 8000-8500 henkeä ja määrä on kasvanut joka vuosi. Vuonna 2019 teimme uuden kävijäennätyksen vierailijamäärän ollessa perjantain ja lauantain aikana noin 9200 henkeä!

Vierainamme on menneinä vuosina ollut mm. Ellen Jokikunnas, Jasmin Mäntylä, Heidi Sohlberg, Anna Strömberg, Pia Pakarinen, Sari Nygren, Lola Odusoga, Jani Wickholm, Mikko Sipola,Tommi Ahvala,Antti Railio, Sulo Aho-Nikkola, Sara Sieppi, Arttu Wiskari, Shirly Karvinen, Susanna Laine, Sebastian Lindholm ja monet muut.

Kevätpäivistämme on muodostunut koko perheen tapahtuma, jossa on tarjolla jokaiselle jotain. Perinteisesti Kevätpäivillämme on ollut työnäytöksiä, ajonäytöksiä, maahantuojien tuote-esittelyjä, runsaasti erikoisautoja, autonäyttelyitä, musiikkia, menoa ja meininkiä lapsiakaan unohtamatta. Lapsille on ollut perinteisesti erittäin paljon näkemistä ja tekemistä pomppulinnoista poniajeluun ja piirroskisaan jne. Isot kiitokset asiakkaillemme osallistumisesta vuodesta toiseen Kevätpäivillemme ja tervetuloa jälleen tänä vuonna!