Rengastien Autotarvike
Varaosat Renkaat Huolto Yhteystiedot Rekrytointi

Yleistä tietoa varaosista

Yleistä tietoa varaosistavaraosamyynti1

Nykyajan autot kuluttavat aivan erilaisia varaosia kuin vielä kymmenen vuotta sitten. Entistä suurempi osa tuotteista toimitetaan suurempina komponentteina. Esimerkiksi startteja ja latureita ei nykyään juurikaan pureta ja korjata vaan laitetaan uusi tai tehtaan kunnostama vaihtolaite. Samoin jarrusatuloiden ja monien muiden tuotteiden kanssa.Tästä osittain johtuu mielikuva, että varaosat ovat kallistuneet. Tosiasiassa useiden tuoteryhmien hinnat ovat laskeneet runsaasti viime aikoina, mutta tehtaiden kustannuksia ovat nostaneet eri automallien kirjo, joka on kasvanut todella paljon. Nykyään on jokaisella automerkillä useita eri rinnakkaismalleja todella usealla moottorivaihtoehdolla varustettuna. Lisäksi tietenkin useat eri alusta- ja varustevaihtoehdot.

Nykyajan varaosatoimittajalta vaaditaan yhä suurempaa varastoa ja toimivampaa logistiikkaa. Me Rengastien Autotarvikkeella olemme panostaneet vahvasti laajaan varastoon, ammattitaitoon, palveluun, logistiikkaan sekä auttamaan asiakkaitamme heidän kaikissa autoon liittyvissä tarpeissaan. Meiltä saa ja pitää kysyä neuvoa, jos oma sormi menee suuhun.

 

Tuotteiden laatu

Autonvaraosia on olemassa useita rinnakkaisia laatuvaihtoehtoja. Samalla tavalla kuin on olemassa monenlaatuisia autojakin. Auton varaosat voi jakaa periaatteessa kolmeen eri laatukategoriaan:

  • Alkuperäislaatua parempilaatuiset tuotteet, eli tuotteet, jotka ovat laadukkaampia kuin autoon tehtaalla asennetut.
  • Alkuperäislaatuiset, eli vastaavat samaa laatutasoa kuin autotehtaiden tuotteet.
  • ECO-Versiot, eli ovat edullisia mutta eivät laadullisesti yhtä hyviä kuin edelliset.

Olemme pyrkineet rakentamaan tuotelinjamme siten, että meillä on tarjota tuotteita heti varastosta jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Joskus hinnan erot eri laatuisten tuotteiden suhteen ovat korkeita mutta niin saattaa olla tuotteen laatu sekä pakkauksen sisältökin. Nyrkkisääntönä pätee edelleen sama vanha juttu, että halvalla ei hyvää saa. Edelleen sama asia kuin autoissa. Harvoin Ferrareita on tarjolla Wartburgin hintoihin vaikka mitä toivottaisiin.

 

Varaosalinjamme

Olemme pyrkineet rakentamaan tuotelinjamme siten, että jokaiselle asiakkaalle on toimittaa hänen vaatimustensa mukainen tuote. Esimerkiksi korjaamoasiakkaamme haluavat lähes poikkeuksetta laadukkaimman mahdollisen tuotteen, mutta perheen "kakkosautoon" saatetaan laittaa "ECO-osa", koska käyttö on niin vähäistä. On kuitenkin aina syytä muistaa, että usealla varaosalla autossasi on merkitystä sinun ja perheesi turvallisuuteen. Kannattaako silloin valita markkinoiden halvin tuote?

 Varastostamme löytyy kymmeniä tuhansia eri nimikkeitä ja tilaamalla on saatavana satoja tuhansia tuotteita yleensä noin vuorokauden toimitusajalla. Merkkien ja mallien kirjosta johtuen joskus sattuu tapauksia, että maahantuojatkaan eivät varastoi jotain tuotetta. Näitä tuotteita saamme toimitettua asiakkaillemme noin viikossa-parissa kuukaudessa, riippuen tietenkin koska maahantuojat tekevät omat tilauksensa tehtailta. Joissakin tuotteissa saamme toimitettua tuotteen ns.pikatilauksena pientä korvausta vastaan. Tuote tulee tällöin lentorahtina jostain päin maailmaa, joten toimituskulut johtuvat siitä.

 

Nettisivumme

Näillä sivuilla on tällä hetkellä vain pieni pintapuolinen esittely osasta tuotteistamme ja tuotelinjoistamme. Pyrimme kehittämään sivuja mahdollisuuksiemme mukaan. Jos et löydä jotain tuotetta näiltä sivuilta niin soita tai mailaa myyntiimme ja kysy. Todennäköisesti saamme toimitettua sitä. Meillä on useita kymmeniä eri tavarantoimittajia, joilta tulee varastoomme runsas määrä tuotteita päivittäin. Ei muuta kuin tutustumaan valikoimaamme ja tilailemaan.

 

                                                                                   Terveisin

                                                         Rengastien Autotarvikkeen henkilökunta