Rengastien Autotarvike
Varaosat Renkaat Huolto Yhteystiedot Rekrytointi

Tukkumyynti

                

Arvoisa Yrittäjä,

Olemme vapaa ketjuun kuulumaton liike. Myymme ympäri Suomen korjaamoille tuotteita, kuuluivatpa he ketjuihin tai eivät. Meillä tuotteiden laatu ja asiakkaidemme palvelu on tärkeintä. Tarjoamme ammattilaisille laajan paketin palvelua ja varastomme on erittäin laaja, millä tahansa mittapuulla mitattuna. Meillä on hyvät työkalut juuri sinulle, että saat parannettua omaa katettasi, palveluasi ja myyntiäsi. Liity laajaan asiakasjoukkoomme ja saat yhden maamme parhaista paketeista palvelua, laatua ja ammattitaitoa käyttöösi.

 • Meillä on käytössä oma RAT24h-tilausjärjestelmä, joten tilaukset ovat sinulle vaivattomia ja helppoja. Näet heti hinnan ja saatavuuden tuotteelle, sekä saat tarjouksia ja tietoja ajankohtaisista asioista.
 • Kuljetamme tuotteet suoraan asiakkaille useilla reiteillä Seinäjoen ja Vaasan alueella Rat Express-Kuljetuksellamme. Kysy tukkumyynnistämme lisää reiteistä.
 • Lähetämme tuotteet postin tai matkahuollon kautta asiakkaillemme, joille ei ole kuljetusta. Tuotteet viedään postiin ja matkahuoltoon monta kertaa päivässä.
 • Meillä on useille tuotteille heti varastossa Eco- ja Pro-versiot, joten saat tyydytettyä vaativimpienkin asiakkaidesi tarpeet.
 • Järjestämme asiakkaillemme säännöllisesti monipuolista koulutusta Rat-Korjaamoiltojen merkeissä. Illoissa ovat opettamassa alan parhaat kouluttajat eri osa-alueilta.
 • Meillä on korjaamoasiakkaillemme erittäin laaja koulutusohjelma. Tarjolla on koulutusta sähköpuolen asioista erikoistyökalujen käytön opettamiseen ja kaikkea siltä väliltä. Kouluttajina toimivat alan ammattilaiset, joilla on kymmenien vuosien kokemus omasta aihealueestaan. Myös käytännössä.
 • Erittäin laajasta varastostamme saat tuotteet kaikkiin tarpeisiisi lisävarusteista varaosiin ja renkaista työkaluihin.
 • Rengastien Autohuollon kautta saat Ford alkuperäisvaraosat ja niidenkin kuljetukset onnistuvat Rat Express-kuljetuksellamme tai lähettämällä.
 • Olemme panostaneet vahvasti logistiikan eri osa-alueisiin, joten saamme maahantuojilta tuotteet erittäin nopeasti ja tuotteen mennessä tehdastilaukseen toimitusajat ovat poikkeuksetta olleet erittäin kilpailukykyisiä.
 • Yhteistoimintamme vapaana yhtiönä kaikkien merkittävien maahantuojien kanssa tarjoaa käyttöösi kilpailukykyiset hinnat kaikissa tuoteryhmissä sekä kaikkien maahantuojien laajat varastot käyttöösi samasta paikasta.
 • Meillä on myös korjaamoasiakkaillemme tarjolla RatExpress Työkalulainaus konsepti. Näet heti ajanvarauskalenteristamme onko työkalu vapaana ja saat varattua sen tarpeidesi mukaan.
 • Voimakkaasta panostuksesta tukkumyyntiin johtuen asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

 varaosamyynti1

Koulutus_lakana_roll up 2

 

Liity laajaan ja voimakkaasti kasvavaan asiakasjoukkoomme ja ota yhteyttä:

Tukkumyynti         (06) 4202 860

Sähköposti            rat(at)rengastienautotarvike.fi

            Rat Express Seinäjoki

          rat1m

         tunnus_autohuolto

         logo2