Rengastien Autotarvike
Varaosat Renkaat Huolto Yhteystiedot Rekrytointi

Tukkumyynti

Arvoisa Yrittäjä,

Olemme Rengasmarket-ketjuun kuuluva liike. Myymme ympäri Suomen asiakkaillemme renkaita, vanteita ja rengasalaan kuuluvia tuotteita autovaraosien lisäksi.  Meillä tuotteiden laatu ja asiakkaidemme palvelu on tärkeintä. Tarjoamme ammattilaisille laajan paketin palvelua ja varastomme on erittäin laaja, millä tahansa mittapuulla mitattuna. Meillä on hyvät työkalut juuri sinulle, että saat parannettua omaa katettasi, palveluasi ja myyntiäsi. Liity laajaan asiakasjoukkoomme ja saat yhden maamme parhaista paketeista palvelua, laatua ja ammattitaitoa käyttöösi.

  • Meillä on käytössä oma RAT24h-tilausjärjestelmä, joten tilaukset ovat sinulle vaivattomia ja helppoja. .
  • Kuljetamme tuotteet suoraan asiakkaille useilla reiteillä Seinäjoen ja Vaasan alueella Rat Express-Kuljetuksellamme. Kysy tukkumyynnistämme lisää reiteistä.
  • Lähetämme tuotteet postin tai matkahuollon kautta asiakkaillemme, joille ei ole kuljetusta. Tuotteet viedään postiin ja matkahuoltoon monta kertaa päivässä.
  • Meillä on useille tuotteille heti varastossa laadukkaat sekä edulliset versiot, joten saat tyydytettyä vaativimpienkin asiakkaidesi tarpeet.
  • Erittäin laajasta varastostamme saat tuotteet kaikkiin tarpeisiisi myös auton lisävarusteista varaosiin ja työkaluihin.
  • Rengastien Autohuollon kautta saat Ford alkuperäisvaraosat ja niidenkin kuljetukset onnistuvat Rat Express-kuljetuksellamme tai lähettämällä.
  • Olemme panostaneet vahvasti logistiikan eri osa-alueisiin, joten saamme maahantuojilta tuotteet erittäin nopeasti ja tuotteen mennessä tehdastilaukseen toimitusajat ovat poikkeuksetta olleet erittäin kilpailukykyisiä.
  • Voimakkaasta panostuksesta tukkumyyntiin johtuen asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

                 rengasmyynti

 Koulutus_lakana_roll up 2

Liity laajaan ja voimakkaasti kasvavaan asiakasjoukkoomme ja ota yhteyttä:

Tukkumyynti         (06) 4202 822

Sähköposti            rat(at)rengastienautotarvike.fi

rengasmarkethGdx

rat1m

logo2

tunnus_autohuolto

        Rat Express Seinäjoki