Rengastien Autotarvike
Varaosat Renkaat Huolto Yhteystiedot Rekrytointi

Kevätpäivät

Kevätpäivien 2019 ohjelmaa:

Tullessasi Kevätpäivillemme vie autosi Tullin etäparkkiin, josta on Cityjuna-kuljetus Kevätpäiville. Osoite: Pohjolantie (Tullin piha)


Pohjolantie
 

Ennakkoesite 2019 Kartta_Lauantain tapahtumat

 Lauantain emäntä_Susanna Laine
Aleksi Röykiö
Puukot
Ilmapallotaikuutta
Autonäyttely_some
Lauantaina lapsille

Kevätpäivillämme on vieraillut viime vuosina noin 6000-7500 henkeä ja määrä on kasvanut joka vuosi. Vierainamme on menneinä vuosina ollut mm. Ellen Jokikunnas, Jasmin Mäntylä, Heidi Sohlberg, Anna Strömberg, Pia Pakarinen, Sari Nygren, Lola Odusoga, Jani Wickholm, Mikko Sipola,Tommi Ahvala,Antti Railio, Sulo Aho-Nikkola, Sara Sieppi, Arttu Wiskari ja Sebastian Lindholm.

Kevätpäivistämme on muodostunut koko perheen tapahtuma, jossa on tarjolla jokaiselle jotain. Perinteisesti Kevätpäivillämme on ollut työnäytöksiä, ajonäytöksiä, maahantuojien tuote-esittelyjä, runsaasti erikoisautoja, musiikkia, menoa ja meininkiä lapsiakaan unohtamatta. Lapsille on ollut perinteisesti erittäin paljon näkemistä ja tekemistä pomppulinnoista poniajeluun ja piirroskisaan jne. Isot kiitokset asiakkaillemme osallistumisesta vuodesta toiseen Kevätpäivillemme ja tervetuloa jälleen tänä vuonna!

 

Vasemmalla olevasta valikosta voit tutustua Kevätpäiviimme edellisiltä vuosilta.

2009 03 21 238IMG_7712.JPGIMG_5904.JPG

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna