Rengastien Autotarvike
Varaosat Renkaat Huolto Yhteystiedot RekrytointiKevätpäivien Autonäyttely 2019

Kevätpäivien autonäyttely

 

salama

 

Kevätpäivien autonäyttelyyn ilmoittautuminen on alkanut!

Voit ilmoittaa näyttelyyn oman harrasteajoneuvosi, oli se sitten tyyliltään mikä tahansa. Tänä vuonna tulee erittäin harvinaista kalustoa näytille. Ilmoittautuneita on jo muutama kymmentä. Jos joskus, niin nyt kannattaa olla ajoissa asialla! Kannattaa seurata Facebook-sivuamme. Päivitämme sinne koko ajan Kevätpäivien ohjelmaa.

Näyttely on yksipäiväinen ja ajankohta on la 13.4.2019. Näyttely avataan klo 9.00 ja näyttely loppuu klo 15.00, TOP-3 julkistetaan klo 15.00.

tämän sivun alareunassa olevalla lomakkeella voit tehdä vapaamuotoisen esittelyn ajoneuvostasi. Tällöin valokuva/kuvat ajoneuvosta on lähetettävä erikseen sähköpostiin. Voit tehdä hakemuksen myös täysin sähköpostiin käyttämättä lomaketta ja lähettämällä sen osoitteeseen rat@ratoy.fi


Lisäinfoa tapahtumasta voi kysyä henkilökunnaltamme milloin vain soittamalla:
06-4202800

Tai sähköpostilla:
rat@ratoy.fi

Huom! Mainittava erikseen ilmoittautuessa:

 • Ilmoitettavien ajoneuvojen lukumäärä, jos enemmän kuin yksi.
 • Jos haluatte ilmoittautua kerhona, jolloin tarvitsette esimerkiksi enemmän tilaa näytteille asettamiseen.
 • Jos sinulla / teillä on enemmän näytteille asettamisrekvisiittaa kuin yleensä, jolloin tarvitsette tilaa ja / tai sähköä.
 • Jos tarvitset sähköä esim. autolaturille, valoille yms.
 • Kaikki muut erikoispyynnöt.

 

HIFIAUTOT!


- Koska kyseessä on perhetapahtuma jossa soitetaan äänentoistojärjestelmästä hiljaista taustamusiikkia kuulutusten välissä, on musiikin soittaminen sillä voimakkuudella että se kuuluu selvästi autosta ulos, EHDOTTOMASTI kielletty. Eli jos haluat demota hifejäsi, se täytyy suorittaa sellaisella volyymillä että auton ulkopuolella olevat eivät häiriinny. Tämä sääntö on ehdoton yleisen viihtyvyyden takia. Ns. ”äänenpaineautoja” emme valitettavasti tästä syystä voi enää ottaa mukaan näyttelyyn lainkaan.

Autoista palkitaan Top 3 yleisöäänestyksellä. Palkintona voittajalle on luvassa totuttuun tapaan merkittävä palkinto! Jokainen ajoneuvon tuoja saa muistoksi jotain!

 

Muistathan!

 • Tapahtuma on maksuton niin näytteilleasettajille, kuin kävijöillekin.
 • Kyseessä on ulkoilmatapahtuma, joten sää saattaa aiheuttaa yllätyksiä.
 • Aamulla paikalla on mahdollisuus ajoneuvon pesemiselle. Ajoneuvon peseminen on maksutonta ja lisäksi käytössäsi on painepesuri ja pesuaineet.
 • Tapahtuma on suunnattu koko perheelle, joten asiallinen käyttäytyminen on ehdotonta.
 • Alueella on muutakin tapahtumaa, yritysten edustajia yms. joten otathan muutkin huomioon.
 • Vastaat itse autosi kunnosta, lukituksesta ja siirrosta, sekä olet tapahtuman ajan vähintään tavoitettavissa lyhyellä varoitusajalla. Suotavinta olisi olla paikalla esittelemässä autoa ja vastailemassa uteliaiden kysymyksiin.
 • Ilmoittautumalla annat valtuudet Rengastien Autotarvike Oy:lle käyttää esim. kuvamateriaalia ajoneuvoista / tapahtumasta.

Tapahtumassa on paikkoja autoille rajoitetusti, joten voimme valitettavasti joutua karsimaan ilmoittautuneita. Tästä johtuen pyydämme ilmoituksen yhteydessä muutaman ajoneuvon eduksi olevan kuvan sähköpostiimme. Hyväksytyille ajoneuvoille ilmoitamme henkilökohtaisesti tarkemmat tiedot autonäyttelystä ja tapahtumasta.

Nyt projektit kasaan ja ilmoittautumaan!

 

Tervetuloa harrasteautokauden avaavaan tapahtumaan!

Yhteystiedot
Nimi *
Paikkakunta *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Ajoneuvon tiedot
Merkki *
Malli *
Vuosi *
Vapaamuotoinen esittely ajoneuvosta
Linkki ajoneuvon kuviin
Jos kuva ei näy kunnolla päivitä uusi kuva tästä
captcha *
  
* Pakollinen kenttä