Rengastien Autotarvike
Varaosat Renkaat Huolto Yhteystiedot Rekrytointi

Jakopää

 varaosamyynti1

 dayco

Dayco tomittaa OE-Tuotteita mm. seuraaville automerkeille:Audi, Volvo, Ford, Lancia, Fiat, Alfa-Romeo, Volkswagen, BMW, Mitsubishi, Toyota, Renault, Peugeot, Opel, GM, Seat, Skoda, Nissan, Rover, Saab, Suzuki, Mercedes-Benz, Jeep, Bentley, Maserati, Lamborghini, Porsche, Ferrari, Jaguar.

-Tehnyt useita edistyksellisiä ratkaisuja autoteollisuuteen. Toimitti markkinoille ensimmäisenä elastisen hihnan.

Käyttö- ja hammashihnat sekä jakopään huoltosarjat

Dayco on yksi autoteollisuuden johtavista voimansiirtokomponenttien valmistajista.

Heidän asiakkaisiinsa kuuluvat suurimpien ajoneuvovalmistajien lisäksi myös laaja joukko jälkimarkkinoiden toimijoita ympäri maailmaa.

Daycon tavoitteena on olla maailman johtava ajoneuvoteollisuuden voiman- siirtojärjestelmien suunnittelija ja tuottaja.

He tarjoavat teknisesti edistyneimpiä ratkaisuja, ja takaavat järjestelmiensä huippulaadun ja luotettavuuden vaativissakin olosuhteissa.

 

DAY0055
 

Dayco

-Perustettu 1905

-19 Tehdasta ympäri maailman

-Yli 3200 työntekijää

-Liikevaihto (2011) lähes miljardi dollaria

-Erittäin laaja valikoima. Henkilöautopuolelle noin 600 erilaista jakopään huoltosarjaa, kattaa noin 97% euroopan autokannasta.

 


ina

Jakohihnasarjat

Korjaamoiden työn helpottamiseksi INA- jakohihnasarja on käytännöllinen ja aikaa säästävä ratkaisu. Tarvittavat asennusosat sisältyvät pakkaukseen. Laadukkaat komponentit takaavat jakopään moitteettoman toiminnan koko vaihtovälin ajaksi.

ina_kit_new_picture_with_parts 

Gates jakopään osat ja hihnat

 

Gatesin jakopäänosavalikoima kattaa lähes koko Suomen henkilö - ja pakettiautokannan. Gatesin tuotelinjaan kuuluvat myös laaja valikoima henkilö -, paketti- ja raskaankaluston kiila – ja moniurahihnoja. Gates on autovalmistajien ensiasennustoimittaja.

Gates logo

Gates


Ruville jakopäänosat ja ketjut

Ruville valmistaa laajan valikoiman jakopään laakereita ja ketjuja henkilö- ja pakettiautoihin. Laajasta valikoimasta löytyy oikea varaosa oikeaan autoon.

             ruville_porsche