Rengastien Autohuolto
Varaosat Renkaat Huolto Yhteystiedot Rekrytointi

Aukioloajat:

Huolto  ma-pe 7.30-17.00
Ajanvaraus ja varaosamyynti  8.00-17.00
Puh. 06-4202 810 Ajanvaraus
Puh. 06-4202 856 Varaosamyynti

Ford-huolto

Säännöllinen auton huolto kannattaa

Tästä linkistä ajanvaraukseen

Auton valmistaja on suunnitellut jokaiselle autolle oman huolto-ohjelmansa, jonka tarkoituksena on pitää auto parhaassa mahdollisessa kunnossa ja taata omistajalle huolettomia matkoja vuodesta toiseen. Säännöllisen huollon tarkoituksena on myös säilyttää auton arvo mahdollisimman korkeana.

Huollossamme on Fordille räätälöidyt erikoistyökalut ja testauslaitteet sekä koulutetut Ford-mekaanikot, jotka huoltavat ja korjaavat Fordisi ammattitaidolla. Vuosihuolto-ohjelmat sisältävät aina myös erilaisia tarkistuksia. Niiden tarkoituksena on paikallistaa viat ja korjaustarpeet jo ennen kuin ne aiheuttavat ongelmia. Korjaamattomat viat tai esimerkiksi yli-ikäinen jakohihna saattaa aiheuttaa todella suuret rahalliset kustannukset. Myös takuun voimassaolo edellyttää, että auto huolletaan huolto-ohjelman mukaisesti. Mm. maalipinnan tarkistus kuuluu meillä automaattisesti jokaiseen määräaikaishuoltoon.

Etis - autosi tietopankki

Oman autosi huolto-ohjelman löydät Ford Etis-sivuston kautta. Näin voit jo kotona tutustua, mitä autollesi missäkin vaiheessa tulee tehdä.  Huolto-ohjelmasta löydät myös muuta tietoa, mm jakohihnan vaihtovälit ja autosi mahdolliset avoimet huoltokampanjat. Osa palvelusivuista vaatii kirjautumisen. Valitettavasti kaikkia hieman iäkkäämpiä autoja ei tietopankista löydy. Voit myös aina soittaa ja kysyä näitä asioita huollostamme.

Näiltä sivuiltamme löydät tietoa auton huollosta, mitä voit tehdä itse ja mitä kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi.

Tutustu siis sivuihimme!